SİİRT / MERKEZ - 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yenilenen Yüzüyle Okul Kütüphanemiz

Okul kütüphanemiz yaklaşık iki ay süren değişim ve dönüşüm süreci sonrası yeniden kullanıma açıldı. Öğrencilerimiz sayısı yaklaşık 3 bini bulan kitaplarımıza, barkodlu sistem ile artık daha dijital ve daha kolay bir şekilde erişim sağlayabilecekler. Ayrıca kütüphanede yer alan bilgisayar ile internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştirebilecekler. Sürecin işleyiş ve ilerlemesini sağlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz İsmail Öztürk: "Kütüphanemiz 6 Mayıs 2024 Pazartesi gününden itibaren daha geniş, daha ferah, daha sistemli ve daha dijital bir şekilde yeniden kullanıma açılacaktır. Süreç boyunca gerek maddi gerek manevi desteklerini esirgemeyen başta sayın okul müdürümüz Mehmet Nezir Çakar olmak üzere tüm idarecilerimize, her türlü sistemsel aksaklıkta yardıma koşan Abdullah Hoca'mıza, değerli öğretmen arkadaşlarımıza ve günlerce emek verip çabalayan öğrencilerimize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

04-05-202404-05-202404-05-2024

Yayın: 04.05.2024 - Güncelleme: 04.05.2024 17:03 - Görüntülenme: 64