SİİRT / MERKEZ - 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

2011 yılında yapıldığı günden bu yana bahçemizde ekilen çeşitli çamlar, iğdeler, çınarlar, akasyalar, güller ve diğer onlarca çiçekli bitki, okul çalışanlarımızın bakımı ve öğrencilerin ağaç sevgisiyle okulumuzu yıl boyunca süslemektedir. Bu kısa sürede adeta ormana dönüşen bahçemiz çevreye göre bir huzur adasını andırıyor.

Ara

Sancaklar vakfı ile Okul Aile Birliğimizin destekleriyle okulumuzun öğrencilerine kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Kas

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenleri kabul etti.  Siirt´te yılın öğretmeni seçilerek bizi gururlandıran öğretmeniz Abdullah AKBABA bu davete Siirt´i temsilen katıldı.

Kas

Siirt´te başarılı ve özverili çalışmalarıyla okul, aile ve öğrenci arasında köprü olan 7 yıllık öğretmen Abdullah Akbaba, ilimizde yılın öğretmeni seçilerek göğsümüzü kabarttı.

Kas

Ülkemizde demokrasi kültürünün daha küçük yaştan itibaren benimsenmesi ve demokratik kültüre uyum için seçmen adaylarını hazırlamak üzere her yıl okullarda öğrenci temsilcisi seçimi yapılmaktadır.