SİİRT / MERKEZ - 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuzda "Meslek Tanıtım Günleri" kapsamında birçok meslek gurubundan meslek mensupları öğrencilerimeze icra ettikleri meslekler hakkında bilgi verdiler.

May

Siirt merkez ve ilçelerden bir çok ortaokul öğrencisi okul tanıtımları kapsamında okulumuzu ziyaret etti.

May

Okulumuz edebiyat öğretmeni Rıdvan SÜME’nin yazdığı ve yönettiği oyun Siirt Kültür Merkezinde başta veliler olmak üzere geniş bir kitlenin bulunduğu salonda sahnelendi.

Nis

“Biz Anadolu’yuz” projesi kapsamında okulumuzdan 44 öğrenci ve 2 refakatçi öğretmen eşliğinde Çanakkale ve İstanbul’a Siirt İl Emniyet Müdürlüğünü tarafından gezi düzenlendi.

Mrt

Siirt’te istikrarlı bir şekilde mahallelerde halk buluşmaları toplantıları tertipleyen Siirt Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın, bu sefer okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Ara

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuzda düzenlenen “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konulu seminer çalışması sonunda öğrencilerden geri bildirimler almak amacıyla kompozisyon yazmaları istendi.

Ara

Kas

Öğrencimiz Suzan TÜNCER, Cumhuriyet Bayramı Kompozisyon Yarışması İkincisi Oldu

Kas

Okulumuz Pansiyonunun Yatak Odaları ve Çalışma Salonlarının Zemini Laminant Parke İle Yenilendi.